SK | CZ

reWATT vstupuje na slovenský trh

7. 6. 2023

Ako firma špecializujúca sa na udržateľné energetické riešenia prostredníctvom fotovoltaiky, sme sa rozhodli rozšíriť našu činnosť na Slovensko. K plánu otvorenia slovenskej pobočky sa vyjadril CEO Richard Gábor: "Otvárame novú pobočku v Košiciach a sme hrdí, že môžeme priniesť naše inovatívne energetické riešenia aj na Slovensko."

Spojenie trhov

Naším cieľom je spojiť oba trhy a poskytovať naše služby medzi Českou a Slovenskou republikou vzájomne. Veríme, že to, čo nás robí úspešnými na českém trhu, budeme schopní aplikovať aj na slovenskom, čo naši zákazníci určite ocenia.

Prinášame bohaté skúsenosti a odborné know-how

S trojročnou úspešnou činnosťou v oblasti komerčnej fotovoltaiky na českém trhu prinášame bohaté skúsenosti a odborné know-how. Našou hlavnou misiou je poskytovať riešenia najvyššej kvality pre firemných zákazníkov, ktorí sa zaoberajú znižovaním svojej uhlíkovej stopy, optimalizáciou prevádzkových nákladov spojených s energiami a dlhodobým zabezpečením proti výkyvom cien energií. Pre zákazníkov, ktorí vnímajú fotovoltaickú elektráreň ako dlhodobú investíciu a preferujú vysokú kvalitu riešení, ponúkame náš profesionálny a individuálny prístup.

Prečo sme sa rozhodli pre otvorenie trhu práve na Slovensku?

Slovenský trh je pre nás prirodzeným a logickým krokom rozšírenia našej činnosti za hranice Českej republiky. Táto lokalita bola vybraná s ohľadom na geografickú a jazykovú blízkosť a podobnú pracovnú kultúru. Dôležitým aspektom je aj blízkosť technických noriem a prístup dotknutých orgánov ako v Českej republike. V neposlednom rade prispel k rozhodnutiu aj fakt, že časť našich obchodných partnerov je zo Slovenska.

Kancelária v Košiciach bude slúžiť ako základňa pre všetky aktivity spoločnosti na Slovensku a umožní tak lepšiu komunikáciu a dostupnosť služieb pre slovenských zákazníkov.

Kontaktná adresa SR

reWATT Slovakia s.r.o.
Alžbetina 18/2, 040 01 Košice
Slovenská republika

Kontaktovať

 

Ďalšie novinky: